شنبه 20 اردیبهشت 1404
«سرمایه گذاری برای تولید»
آخرین بروزرسانی: 1404/02/20 10:22
  • 1403/03/16 - 07:30
  • - تعداد بازدید: 62
  • - تعداد بازدیدکننده: 61
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
فرماندار دیّر:اولین هدف در حوزه اقتصادی استفاده از ظرفیت های مردمی است.

با برنامه ریزی صحیح و استفاده از ظرفیت تسهیلات نهادهای حمایتی مانند بنیاد علوی، روستاهای هدف بعد از چند سال به منطقه جذاب تولیدی تبدیل می شوند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری دیّر، یونس باربرز در نشست تشکیل شورای توانمندسازی اقتصادی شهرستان دیّر با اشاره به اهمیت نقش مردم در کشور، اظهار داشت: امام، انقلاب اسلامی و جنگ ۸ ساله را با حضور مردم به پیروزی رساند و اکثر شهدای دفاع مقدس بسیجی داوطلب بودند.
فرماندار شهرستان دیّر افزود: جمهوری اسلامی به تمام معنا در حوزه های سیاسی و عقیدتی از ظرفیت مردم استفاده کرده . وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد و گروه های جهادی برای حل مشکلات جامعه، بیان کرد: اولین هدف در حوزه اقتصادی استفاده از ظرفیت های مردمی است.
باربرز گفت: مشکلات شهرستان نامحدود است و با اعتبارات محدود دولتی توسعه محقق نمی شود مگر اینکه با حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی و ظرفیت مردم بتوانیم شهرستان را در حوزه اقتصادی متحول کنیم. وی با اشاره به ظرفیت های بالای شهرستان دیّر در حوزه های مختلف کشاورزی، گردشگری و غیره، افزود: می توانیم با استفاده از تجارب دیگر استان ها که بعضی از روستاهایشان را به کارگاه بزرگ تولیدی تبدیل کردند، مناطق روستایی هدف در شهرستان را شناسایی و طرح های اشتغال زا مانند گردشگری، آبزی پروری و دام و طیور و ایجاد شهرک گلخانه ای با واگذاری اراضی ملی به مردم اجرا کنیم.
فرماندار شهرستان دیّر گفت: با برنامه ریزی صحیح و استفاده از ظرفیت تسهیلات نهادهای حمایتی مانند بنیاد علوی، روستاهای هدف بعد از چند سال به منطقه جذاب تولیدی تبدیل می شوند.
وی ابراز کرد: اگر مناطق هدف مشخص و بصورت علمی سند اشتغال منطقه تدوین شود و منابع لازم در اختیار مردم قرار دهیم، علاوه بر کمک به اشتغال زایی و رفع بیکاری، دولت را در رسیدن به اهداف خود یاری کرده ایم.
باربرز با تاکید بر لزوم عملیاتی شدن ظرفیت های روستاهای شهرستان، عنوان کرد: با استفاده دستگاه ها از ظرفیت نیروهای جهادی در اجرای طرح های خود، بخش عمده ای از اعتبارات صرفه جویی می شود. وی در پایان یادآور شد: اگر روستایی به کارگاه تولیدی تبدیل شود، برای همه افراد ایجاد اشتغال می شود.
.محمدرضا برین مجری بنیاد علوی در استان بوشهر در اولین نشست شورای توانمندسازی اقتصادی شهرستان دیر، اظهار داشت: طرح حیات بنیاد علوی در راستای ایجاد اشتغال مولد و توانمندسازی افراد با اولویت دهک ۱ تا ۴ و سپس افراد کم درآمد جامعه است.
وی افزود: این طرح در مناطق روستایی، عشایری و شهری با اولویت مناطق محروم با حضور مستمر و ۵ ساله تیم مشاوره و بازاریابی اجرا می شود. برین به خدمات قابل ارائه در این طرح اشاره کرد و ادامه داد: خدمات مشاوره آموزشی، بازاریابی، نظارت بر استقرار و پایدارسازی کسب و کار در طول اجرای طرح به افراد ارائه می شود.
وی گفت: اولین گام در این طرح تشکیل شورای توانمندسازی اقتصادی در شهرستان ها و پایش آمار و اطلاعات و سپس اولویت بندی مشاغل است. مجری بنیاد علوی در استان بوشهر با بیان اینکه این طرح در قالب ۱۶ مرحله اجرا می شود.
وی خاطرنشان کرد: دنبال موازی کاری با سایر نهادها و دستگاه های حمایتی نیستیم و پس از تعیین مناطق هدف، الگوی توسعه تدوین و اجرا می شود. وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت فنی و حرفه ای برای آموزش افراد، افزود: در هر شهرستان حداقل یک رویداد و نمایشگاه برای عرضه و فروش محصولات و کالاهای تولیدی افراد برگزار می شود که انتظار است دستگاه های اجرایی در این زمینه همکاری کنند.
  • گروه خبری : اقتصادی
  • کد خبر : 39364
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تصاویر

تنظیمات قالب